Finsk kvalitetsleverandør av parkett i verdensklasse

Finsk kvalitetsleverandør av parkett i verdensklasse

Timberwise blir assosiert med gulv av høy kvalitet, enkel montering og miljøvennlighet. Dette gjør gulvmerket til et av markedets mest ettertraktete i sitt segment.

Nordmenn har lange tradisjoner for bruk av tregulv. Det er lett tilgjengelig, holdbart og estetisk pent å se på. I den senere tid har Timberwise seilt ut som en av de fremste kvalitetsleverandører av tregulv. 

Ti grunner for å velge Timberwise:

  1. Fantastisk utseende. Brede gulvplanker i fire ulike bredder gir unik karkater.
  2. Ekte tre. Timberwise bruker kun europeisk eik og ask, østerrisk lerk og finsk furu.
  3. Stabil struktur. Tre lag med tre gir et stødig og lydisoleriende gulv som også tåler en del fukt.
  4. Holdbare limfuger. Limfugene tåler bedre forandringer i luftfuktighet og temperatur enn andre gulv. Testes i kokende vann.
  5. Utslippsfrie produkter. Meget astma- og allergivennlige. Timerwise bruker ikke Formaldehyd i produksjonen. 
  6. Stort utvalg i overflater. Unik mulighet for individuell tilpasning og lang levetid.
  7. Godt egnet til gulvvarme.
  8. Bærekraftig produksjon. Ingen rovdrift på skog eller bruk av eksotiske treslag.  
  9. Enkel montering. Timberwises Wiseloc system er lett å bruke. 
  10. Produsert i Finland; kjent for god design, kvalitet og godt håndverk. 

 

Stort utvalg  – gjenspeiler naturens mangfold
Det finskeide selskapet har nærmere 70 ulike typer tregulv i sortimentet sitt. Materialene er basert på eik, ask, lerk og furu. Timberwise sitt brede utvalg sikrer riktig overflate for ditt gulv. Forskjellige overflate- og fargebehandlinger, lakk og voksoljer gir treoverflaten et individuelt og fargerikt preg, og forbedrer dessuten gulvets holdbarhet.  Dette gir deg en bredde som favner om alle fra den fordomsfrie trendsetteren til den forsiktige tradisjonalisten og praktikeren på jakt etter en slitesterk variant. Hvert tre og hvert gulv er individuelt og gjenspeiler naturens egen mangfold.

 

 

Fremst på miljø – gir renere inneluft og bærekraft
All produksjonen skjer ved fabrikkene i Finland, og selskapet har stort fokus på miljøet. Både i og utenfor hjemmet. I gulvbransjen er Timberwise verdens første som bruker helt formaldehydfritt lim i alle sine produkter. Dette bidrar til renere inneluft. For også å sikre bærekraftig utvikling avgrenser Timberwise trefellingen til skoger hvor det vokser flere trær enn det blir hugget. Samtidig unngår de bruk av eksotiske treslag i produksjonen. For likevel å kunne tilby mørke toner, har de spesialisert seg på fargebehandling.


Fire forskjellige breddealternativer
Velg ønsket bredde på planken blant fire forskjellige alternativer. Standardbredden på plankene er 158 mm og 185 mm. Disse kan leveres med både WiseLoc-klikksystem og tradisjonell limfug. 222 mm og 270 mm fås på spesialbestilling og leveres alltid med tradisjonell limfug.

Det er på tide å bestille ditt eget Timberwise gulv
Kontakt oss for vareprøver, brosjyrer og priser. Vi hjelper deg å velge riktig gulv til ditt interiør.


Les mer på: timberwiseparquet.com