Gulvmontering fra A til Å

Gulvmontering fra A til Å

Gulvspesialisten har utvidet sin serviceavdeling, og satser nå enda sterkere på gulvmontering. 

- Vi sier jo at vi er spesialister på gulv, og da må vi kunne tilby spekteret som forbindes med kjøp av gulv, sier kjedesjef, Cato Berg.
Gulvspesialisten stiller høye krav til gulvkompetanse blant sine ansatte. I møte med kunden skal den enkelte ha inngående kunnskap som kan hjelpe kunden på vei mot en treffsikker kjøpsbeslutning.
- Å kunne tilby montering er en naturlig forlengning av denne fagtyngden, forteller Berg og legger til at alle deres montører er erfarne og spesialisert på gulvmontering.

Ikke nøl med å kontakte Gulvspesialisten for mer informasjon.

 

Prisen varierer

Prisen for monteringstjenesten er avhengig av type produkt, behovet for tilpasning og monteringstype. Berg forklarer at prisen blir avtalt på forhånd
- I de aller fleste tilfeller tar vi en befaring i forkant for å helt konkret kunne avklare kundens behov og ønsket løsning, sier Berg.
Dersom det er noen uklarheter lover Berg at disse tydelig blir beskrevet i forkant, og diskutert før arbeidet påbegynnes.

Tilfeller særlig egnet for profesjonell hjelp

Det finnes mange tilfeller hvor folk velger å montere sine egne gulv. Berg anbefaler derimot dem som skal legge mønstergulv som for eksempel Fiskeben eller Chevron å sterkt vurdere om de bør benytte seg av profesjonell hjelp.
- Disse gulvtypene er ofte mer komplisert å legge og krever en større grad av ekspertise. 
Han føyer til at det samme rådet gjelder for små og store prosjekter som krever større tilpasninger til eksisterende løsninger, som for eksempel ved rehabilitering.

Det anbefales å bruke profesjonelle til å legge gulvtyper som fiskebensgulv og andre mønstergulv med mindre du er en erfaren gulvmontør. 

 

Egen monteringsgaranti

Ved bruk av Gulvspesialistens montører følger en monteringsgaranti hvor kjeden står 100 prosent ansvarlig for både gulv og montering.
- Vi har ansvar for at både monteringsunderlaget og gulvet som monteres er i tipp topp stand, lover Berg om garantien som har en levetid på 10 - 30 år, avhengig av produkt og produsent. 

 

Vil ekspandere

Gulvspesialisten opplever at både det profesjonelle og private markedet etterspør montørtjenesten. Foreløpig har de kun bygget ut serviceavdelingen med egne montører i Bergen. I Stavanger har butikken foreløpig knyttet til seg tette samarbeidspartnere som utfører jobben for dem. 
- Vi vurderer å opprette en egen serviceavdeling i Stavanger i begynnelsen av 2017, opplyser Berg.

 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller for å booke en avtale.