Tregulv +

Tregulv +

Gulvspesialisten er stolt av å presentere våre høykvalitets gulv fra ulike samarbeidspartnere.

Her finner du leverandører som er verdenskjente for å lage ekstra brede og lange gulvbord. Topplaget er ekstra tykt og er limt på vanntett, høykvalitets kryssfiner av sibirsk bjørk. Skreddersøm, høy kvalitet  og estetikk er nøkkelordene for disse gulvene; – her snakker vi om eksklusive og vakre gulv som varer i generasjoner. 

 

Saget av førsteklasses tømmer –​ langtidstørket

Alle overflatelagene er saget ut av ferske tømmerstokker, og deretter tørket på moderat temperatur over lang tid. Dette gjør at alle overflatene beholder en jevn og fin farge og man unngår spenninger og småsprekker. I tillegg er gulvene ekstremt bestandige ovenfor fukt- og temperatursvingninger og er behandlet med flammehemmende materiale.  

Nordmenn har lange tradisjoner for bruk av tregulv. Det er lett tilgjengelig, holdbart og estetisk pent å se på. 

Hvorfor velge Tregulv + leverandører ?

Skreddersøm, estetikk, varighet

 • Fantastisk utseende. Brede gulvplanker i ulike bredder gir unik karakter.
 • Topp kvalitet – lang varighet. Ekte Tre.
 • Standard tykkelse 15 og 21 mm
 • Bredde på gulvbord fra 140 mm opptil 300 mm.
 • Fås i flere ulike mønster

Timberwise Moonstone

Stabilitet og bestandighet

 • Alle gulvbord er kalibrert i bredde og tykkelse. I enkelte av gulvene er hvert enkelt bord sjekket manuelt. 
 • Ekstra tykk overflate uten spenninger, dette gir ekstra godt feste til kryssfineret og varig jevn overflate uten sprekker.
 • Holdbare limfuger. Limfugene tåler bedre forandringer i luftfuktighet og temperatur enn andre gulv. Testes i kokende vann.
 • Stabil struktur. Tre lag med tre gir et stødig og lydisoleriende gulv som også tåler en del fukt.
 • Høykvalitets gulvbord gir enklere montering. 

Unike muligheter for individuell tilpasning

 • Stort utvalg i overflater og farger. Skreddersøm av den fargen du ønsker i ditt hjem.

Timberwise Vintage Pallas

Fremst på miljø – gir renere inneluft 
For disse leverandørene er miljøet viktig. Både i og utenfor hjemmet. I gulvbransjen er  for eksempel den finske produsenten Timberwise verdens første som bruker helt formaldehydfritt lim i alle sine produkter. Dette bidrar til renere inneluft, og er meget astma- og allergivennlig.

Bærekraftig produksjon

For også å sikre bærekraftig utvikling avgrenses trefellingen til skoger hvor det vokser flere trær enn det blir hugget. Samtidig unngår de bruk av eksotiske treslag i produksjonen. For likevel å kunne tilby mørke toner, har f. eks Timberwise spesialisert seg på fargebehandling. Den nederlandske produsenten Woodlife graver ned trestammer over flere år for at tømmeret skal bli farget; – dette gir en helt spesiell nyanse med en miljøvennlig og kortreist produksjonsmetode. 

 

Mønstergulv

Flere av våre tregulv+ leverandører tilbyr ulike typer mønster gulv, hvor man kan kombinere ulike mønster og løsninger fra rom til rom. F. eks. kan man ha et fiskeben eller chevron mønster i de store rommene, mens på soverommene bruker man plank (1-stav). Når overflatene og fargene er like, er det uproblematisk å kombinere ulike mønster. Mønstergulv har et tidløst uttrykk og passer godt sammen med klassiske møbler såvel som moderne innredning. Her kan man skape spennende kontraster og designe gulv ut i fra eget ønske. Fargetone, overflate og struktur kan velges for å skreddersy gulvet ut i fra behov og bruksområde.

Solidfloor New Classic Canterburry, fiskeben mønster

Fiskeben

Dutch pattern tregulv

Dutch pattern

Chevron mønster, tregulv

Chevron

 

Kontakt oss

Ta kontakt for et uforpliktende møte eller stikk innom våre lokaler om du ønsker å vite mer om våre Tregulv+ produkter. Vi har butikker i Bergen og Stavanger. Du kan også kjøpe direkte på gulvspesialisten.no for levering over hele landet.