Gulvspesialisten har de beste fiskebensparkett-montørene

Gulvspesialisten har de beste fiskebensparkett-montørene

Fiskebensparkett har de siste årene hatt den største salgsøkningen av de tradisjonelle tregulvene. Hos Gulvspesialisten får du kjøpt fiskebensparkett i ulike mønstre og prisklasser. Men visste du at Gulvspesialisten også er eksperter på montering av tregulv?

Cato Berg hos Gulvspesialisten kan fortelle at de ukentlig har kunder innom butikken i Conrad Mohrs vei som ønsker å kjøpe fiskebensparkett.

Les mer om de ulike fiskebensparkett-stilene her

Blitt veldig populært
Fiskebensparkett har fått navnet sitt fra måten mønsteret i treplankene, ved siden av hverandre, ligner et fiskeskjell.

– Det er ikke mange som selger og monterer fiskebensparkett. Men denne typen parkett har de siste årene fått et voldsomt oppsving. Flere hoteller tar i bruk fiskebensmønsteret, og de fleste interiørmagasiner prioriterer denne gulvstilen når de skal vise fram de beste interiør-ideene. Det er fordi at fiskebenmønster passer til de fleste typer interiør, er stilrent og finnes i ulike farger om man ønsker det, sier Berg.

Trykk her for å bestille gratis befaring fra en av Gulvspesialistens` dyktige fagfolk

 

 

Mote som har tålt hundrevis av år
Han legger til at fiskebenstilen langt fra er en ny «trend» som har kommet på markedet de siste årene.

Fiskebensparkett var opprinnelig brukt i hus og slott på 17-1800-tallet. Men mange som kjøper nye, moderne leiligheter elsker å kombinere minimalistisk stil med fiskebensparkett. Fiskebensparketten gir ofte et eksklusivt løft til enhver leilighet- liten eller stor, sier Cato Berg.

Visste du at fiskebensmønster ble bruket på romerske murveier i Romertiden?

Fiskeben for de kvalitetsbevisste
Gulvspesialisten i Kanalveien i Bergen har solgt kvalitetsfiskebensparkett i flere år, og har et rikt utvalg av denne type tregulv.

– Fiskebensmønsteret er blant de mest avanserte mønstrene innen tregulv. Etter min mening også det fineste. Men; og dette er viktig: En flott fiskebensparkett kan ødelegges fullstendig ved slurvete montering. Det ser vi ofte når menigmann har prøvd selv. Det er lettest å se ved overganger gjennom dører, og inn til lister. Vanlig tregulv kan de fleste montere. Fiskebensparkett er vanskelig selv for tømrere og snekkere som ikke nødvendigvis har erfaring med denne gulvtypen, sier Cato Berg.

 

 

Fiskebenseksperter kommer hjem til deg
Montering av en fiskebensparkett er vanskelig grunnet at fiskebensmønsteret skal henge sammen. Da kreves det en plan før første planke legges ut.

I tillegg anbefales det at parketten hellimes til undergulv, og det kreves fagkunnskap, erfaring og nøyaktighet for å få et godt sluttresultat. 

Her kan du booke gratis gulvbefaring

Det koster litt mer penger å montere en fiskebensparkett, enn et vanlig parkettgulv som monteres flytende med klikk-løsninger. Fiskebensparkett vil likevel være en fornuftig investering, da gulvet skal vare i mange år. Et fiskebensgulv vil tradisjonelt sett aldri gå av moten.

– Et kvalitetsgulv med fiskebensmønster, inkludert montering av våre dyktige fagfolk, vil gjennomsnittlig koste rundt 1400 kroner per kvadratmeter. Pris varierer selvsagt etter hvilket gulv man kjøper. Og kanskje det viktigste; du får et gulv som nødvendigvis ikke alle har hjemme, sier Cato Berg.

Alle gulv som monteres av Gulvspesialisten kommer med monteringsgaranti hvor butikken står ansvarlig for både gulv og montering, dette gir deg som kunden 100 prosent garanti og resultat.

Ps! Gulvspesialisten gjennomfører montering av alle typer gulv i bergensregionen.