Unike gulv for ditt hjem

Gulvspesialisten leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører i bygningsmarkedet. 

Vi kan tilby et vidt spekter av produkter, men har hovedfokus på gulv med høy kvalitet og lang holdbarhet.

Ønsker du et varig gulv som blir lagt merke til på grunn av materialvalg og mønster er vi den rette samarbeidspartneren for deg.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger enten du ønsker gulvbord i åtte meters lengde eller i et helt spesielt mønster og størrelse. Fargen på gulvet kan tilpasset eksakt til ditt interiør.

Dyktige montører

Skal du legge nytt gulv i et eldre hus med skjevheter og setninger? Da vil du ha stor nytte av råd og veiledning fra våre montører. Tips om gulvlegging her

Våre montører er spesialister på å legge kompliserte mønstergulv og å tilpasse gulvet slik at det ligger knirkefritt i ditt hjem eller prosjekt. Vi bygger også spesialtilpassede trapper.

Vi foretar alltid en kostnadsfri befaring før tilbud gis og vi kommer med anbefalinger. Slik unngås uforutsette kostnader og forsinkelser.

Kontakt oss

Ta kontakt for et uforpliktende møte eller stikk innom våre lokaler for en prat. Vi har butikk i Bergen. Du kan også kjøpe direkte på gulvspesialisten.no for levering over hele landet.

 

 

KONTAKT OSS
eller BESØK OSS

Mandag 9 - 17

Tirsdag 9 - 17

Onsdag 9 - 17

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 16

Lørdag 11 - 15

 

Mandag 9 - 17

Tirsdag 9 - 17

Onsdag 9 - 17

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 16

Lørdag 11 - 15

 

LIVECHAT WIDGET
Booking

Avtal gratis møte